Urychlená oxidace vzorků kosmetického a potravinářského průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hudečková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Rudolf, Ondřej (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 88 s. (16 026 slov)

Cover

LEADER 01358ntm a22003977u 4500
001 zp64515
041 |a cze 
100 1 |a Hudečková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Urychlená oxidace vzorků kosmetického a potravinářského průmyslu 
246 |a Accelerated oxidation of cosmetic and food industry samples 
260 |c 2023 
300 |a 88 s. (16 026 slov) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Rancimat 
653 |a oxidační stabilita 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a plynová chromatografie 
653 |a dekorativní kosmetika 
653 |a oleje 
653 |a skořápkové plody 
653 |a Rancimat 
653 |a oxidative stability 
653 |a fatty acids 
653 |a gas chromatography 
653 |a decorative cosmetics 
653 |a oils 
653 |a nuts 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rudolf, Ondřej  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53540  |y Plný text v Digitální knihovně UTB