Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bieliková, Eduarda (Dissertant)
Other Authors: Adámková, Anna (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 75 s.

Cover

LEADER 01324ntm a22003617u 4500
001 zp64437
041 |a cze 
100 1 |a Bieliková, Eduarda  |4 dis 
245 1 0 |a Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně 
246 |a Principles of proper hygiene during preparation of meals in the school canteen 
260 |c 2024 
300 |a 75 s. 
500 |a Studijní obor: Gastronomické technologie 
500 |a Studijní obor: Gastronomy Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bezpečnosť potravín 
653 |a HACCP 
653 |a alimentárne infekcie 
653 |a hygiena potravín 
653 |a vzdelávacia brožúra 
653 |a food safety 
653 |a HACCP 
653 |a food-borne infections 
653 |a food hygiene 
653 |a educational brochure 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Adámková, Anna  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55811  |y Plný text v Digitální knihovně UTB