Podnikatelský plán na založení nového cukrářského podniku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šmehlíková, Barbara (Dissertant)
Other Authors: Novák, Petr (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 73 s.

Cover

LEADER 01354ntm a22003617u 4500
001 zp64173
041 |a cze 
100 1 |a Šmehlíková, Barbara  |4 dis 
245 1 0 |a Podnikatelský plán na založení nového cukrářského podniku 
246 |a A Business Plan For New Confectionery Business 
260 |c 2023 
300 |a 73 s. 
500 |a Studijní obor: Ekonomika a management podniku 
500 |a Studijní obor: Business Economics and Management 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a podnikatelský plán 
653 |a podnikání 
653 |a cukrářská výroba 
653 |a analýza prostředí 
653 |a finanční plán 
653 |a business plan 
653 |a business 
653 |a confectionery production 
653 |a surroundings analysis 
653 |a financial plan 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Novák, Petr  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54194  |y Plný text v Digitální knihovně UTB