Analýza konkurenceschopnosti cateringových služeb ve vybraném regionu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krčmářová, Natálie (Dissertant)
Other Authors: Vaculčíková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 82 s.

Cover

LEADER 01435ntm a22003857u 4500
001 zp64131
041 |a cze 
100 1 |a Krčmářová, Natálie  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza konkurenceschopnosti cateringových služeb ve vybraném regionu 
246 |a A Competitive Analysis of the Catering Services in a Selected Region 
260 |c 2023 
300 |a 82 s. 
500 |a Studijní obor: Ekonomika a management podniku 
500 |a Studijní obor: Business Economics and Management 
500 |a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a konkurenceschopnost 
653 |a cestovní ruch 
653 |a cateringové služby 
653 |a Porterova analýza 
653 |a SWOT analýza 
653 |a rozhovor 
653 |a competitiveness 
653 |a tourism 
653 |a catering services 
653 |a Porter's Five Forces 
653 |a SWOT analysis 
653 |a interview 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Vaculčíková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54093  |y Plný text v Digitální knihovně UTB