|
|
|
|
LEADER |
01435ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp64131 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Krčmářová, Natálie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza konkurenceschopnosti cateringových služeb ve vybraném regionu
|
246 |
|
|
|a A Competitive Analysis of the Catering Services in a Selected Region
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 82 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ekonomika a management podniku
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Business Economics and Management
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a konkurenceschopnost
|
653 |
|
|
|a cestovní ruch
|
653 |
|
|
|a cateringové služby
|
653 |
|
|
|a Porterova analýza
|
653 |
|
|
|a SWOT analýza
|
653 |
|
|
|a rozhovor
|
653 |
|
|
|a competitiveness
|
653 |
|
|
|a tourism
|
653 |
|
|
|a catering services
|
653 |
|
|
|a Porter's Five Forces
|
653 |
|
|
|a SWOT analysis
|
653 |
|
|
|a interview
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Vaculčíková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54093
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|