Návrh informačního systému pro potravinářskou výrobu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Knápek, Kryštof (Dissertant)
Other Authors: Bajusová, Darina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 103 s.

Cover

LEADER 01443ntm a22003857u 4500
001 zp63990
041 |a cze 
100 1 |a Knápek, Kryštof  |4 dis 
245 1 0 |a Návrh informačního systému pro potravinářskou výrobu 
246 |a Design of a Food Production Information System 
260 |c 2023 
300 |a 103 s. 
500 |a Studijní obor: Softwarové inženýrství 
500 |a Studijní obor: Software Engineering 
500 |a Ústav: Ústav informatiky a umělé inteligence 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Applied Informatics 
506 |a Bez omezení 
653 |a návrh prototypu 
653 |a potravinářský podnikový systém 
653 |a diagramy UML 
653 |a drátěné modely 
653 |a analýza požadavků 
653 |a funkční a datová analýza 
653 |a prototype design 
653 |a food business system 
653 |a UML diagrams 
653 |a wireframe models 
653 |a requirements analysis 
653 |a functional and data analysis 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bajusová, Darina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta aplikované informatiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Applied Informatics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54071  |y Plný text v Digitální knihovně UTB