Stopové prvky v českém medu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Filípková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Šenkárová, Lenka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Med
Physical Description: 45 s. (48 779 znaků)

Cover

LEADER 01135ntm a22003137u 4500
001 zp62887
041 |a cze 
100 1 |a Filípková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Stopové prvky v českém medu 
246 |a Trace elements in Czech honey 
260 |c 2022 
300 |a 45 s. (48 779 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Med 
653 |a stopové prvky 
653 |a atomová absorpční spektrometrie 
653 |a Honey 
653 |a trace elements 
653 |a atomic absorption spectrometry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šenkárová, Lenka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51884  |y Plný text v Digitální knihovně UTB