|
|
|
|
LEADER |
01429ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp62836 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kostková, Vratislava
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nutriční hodnoty medu a jeho využití v potravinářství
|
246 |
|
|
|a The nutritional values of honey and its use in the food industry
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 56 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a med
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a fruktóza
|
653 |
|
|
|a glukóza
|
653 |
|
|
|a nektar
|
653 |
|
|
|a Maillardova reakce
|
653 |
|
|
|a konzervační účinky
|
653 |
|
|
|a antimikrobiální účinky
|
653 |
|
|
|a honey
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a fructose
|
653 |
|
|
|a glucose
|
653 |
|
|
|a nectar
|
653 |
|
|
|a Maillard reaction
|
653 |
|
|
|a preservative effects
|
653 |
|
|
|a antimicrobial effects
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Adámková, Anna
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54039
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|