Nutriční hodnoty medu a jeho využití v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kostková, Vratislava (Dissertant)
Other Authors: Adámková, Anna (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
med
Physical Description: 56 s.

Cover

LEADER 01429ntm a22004337u 4500
001 zp62836
041 |a cze 
100 1 |a Kostková, Vratislava  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční hodnoty medu a jeho využití v potravinářství 
246 |a The nutritional values of honey and its use in the food industry 
260 |c 2023 
300 |a 56 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a med 
653 |a fermentace 
653 |a fruktóza 
653 |a glukóza 
653 |a nektar 
653 |a Maillardova reakce 
653 |a konzervační účinky 
653 |a antimikrobiální účinky 
653 |a honey 
653 |a fermentation 
653 |a fructose 
653 |a glucose 
653 |a nectar 
653 |a Maillard reaction 
653 |a preservative effects 
653 |a antimicrobial effects 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Adámková, Anna  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54039  |y Plný text v Digitální knihovně UTB