|
|
|
|
LEADER |
01195ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp62834 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vachoutová, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Označování vybraných komodit potravin
|
246 |
|
|
|a Labeling of selected food commodities
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 71 s. (96 073 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a označování potravin
|
653 |
|
|
|a biopotraviny
|
653 |
|
|
|a ekologické zemědělství
|
653 |
|
|
|a legislativa
|
653 |
|
|
|a food labelling
|
653 |
|
|
|a organic food
|
653 |
|
|
|a organic agriculture
|
653 |
|
|
|a legislation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Míšková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51149
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|