Stanovení minerálních prvků a kofeinu ve výluzích yerba mate

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Svoboda, Jakub (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 69 s.

Cover

LEADER 01425ntm a22004337u 4500
001 zp62832
041 |a cze 
100 1 |a Svoboda, Jakub  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení minerálních prvků a kofeinu ve výluzích yerba mate 
246 |a Determination of Minerals, Trace Elements and Caffeine in Yerba Mate Tea 
260 |c 2022 
300 |a 69 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a yerba mate 
653 |a Ilex paraguariensis 
653 |a kofein 
653 |a theobromin 
653 |a theofylin 
653 |a minerální a stopové prvky 
653 |a HPLC 
653 |a ICP-MS 
653 |a yerba mate 
653 |a Ilex paraguariensis 
653 |a coffein 
653 |a theobromin 
653 |a theofylin 
653 |a mineral and trace elements 
653 |a HPLC 
653 |a ICP-MS 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51855  |y Plný text v Digitální knihovně UTB