|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp62825 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Jurčová, Lucie
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Kvalitativní vlastnosti medu
|
| 246 |
|
|
|a Qualitative properties of honeys
|
| 260 |
|
|
|c 2023
|
| 300 |
|
|
|a 47 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Med
|
| 653 |
|
|
|a kvalita medu
|
| 653 |
|
|
|a falšování medu
|
| 653 |
|
|
|a analýza medu
|
| 653 |
|
|
|a produkce medu
|
| 653 |
|
|
|a Honey
|
| 653 |
|
|
|a quality of honey
|
| 653 |
|
|
|a counterfeiting honey
|
| 653 |
|
|
|a analysis of honey
|
| 653 |
|
|
|a honey produktion
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Šenkýřová, Jana
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54036
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|