Kvalitativní vlastnosti medu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jurčová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Med
Physical Description: 47 s.

Cover

LEADER 01196ntm a22003617u 4500
001 zp62825
041 |a cze 
100 1 |a Jurčová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Kvalitativní vlastnosti medu 
246 |a Qualitative properties of honeys 
260 |c 2023 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Med 
653 |a kvalita medu 
653 |a falšování medu 
653 |a analýza medu 
653 |a produkce medu 
653 |a Honey 
653 |a quality of honey 
653 |a counterfeiting honey 
653 |a analysis of honey 
653 |a honey produktion 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šenkýřová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54036  |y Plný text v Digitální knihovně UTB