|
|
|
|
LEADER |
01196ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp62825 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jurčová, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kvalitativní vlastnosti medu
|
246 |
|
|
|a Qualitative properties of honeys
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 47 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Med
|
653 |
|
|
|a kvalita medu
|
653 |
|
|
|a falšování medu
|
653 |
|
|
|a analýza medu
|
653 |
|
|
|a produkce medu
|
653 |
|
|
|a Honey
|
653 |
|
|
|a quality of honey
|
653 |
|
|
|a counterfeiting honey
|
653 |
|
|
|a analysis of honey
|
653 |
|
|
|a honey produktion
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šenkýřová, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54036
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|