Charakteristika lipofilních barviv s antioxidačními účinky v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gajárková, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01274ntm a22003617u 4500
001 zp62820
041 |a cze 
100 1 |a Gajárková, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika lipofilních barviv s antioxidačními účinky v potravinách 
246 |a Characterization of Lipophilic Colorants with Antioxidative Effect in Foods 
260 |c 2022 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a karotenoidy 
653 |a barviva 
653 |a antioxidanty 
653 |a volné radikály 
653 |a stanovení 
653 |a carotenoids 
653 |a colorants 
653 |a antioxidants 
653 |a free radicals 
653 |a determination 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50330  |y Plný text v Digitální knihovně UTB