Využití ozonu v potravinářském průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gryger, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Stěnička, Martin (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 68 s

Cover

LEADER 01204ntm a22003617u 4500
001 zp62814
041 |a cze 
100 1 |a Gryger, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Využití ozonu v potravinářském průmyslu 
246 |a Usage of ozone in food industry 
260 |c 2022 
300 |a 68 s 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a dezinfekce 
653 |a mikroorganizmy 
653 |a ozon 
653 |a ozonizovaná voda 
653 |a potravinářský průmysl 
653 |a disinfection 
653 |a microorganisms 
653 |a ozone 
653 |a ozonated water 
653 |a food industry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Stěnička, Martin  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50755  |y Plný text v Digitální knihovně UTB