|
|
|
|
LEADER |
01204ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp62814 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Gryger, Tomáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití ozonu v potravinářském průmyslu
|
246 |
|
|
|a Usage of ozone in food industry
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 68 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a dezinfekce
|
653 |
|
|
|a mikroorganizmy
|
653 |
|
|
|a ozon
|
653 |
|
|
|a ozonizovaná voda
|
653 |
|
|
|a potravinářský průmysl
|
653 |
|
|
|a disinfection
|
653 |
|
|
|a microorganisms
|
653 |
|
|
|a ozone
|
653 |
|
|
|a ozonated water
|
653 |
|
|
|a food industry
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Stěnička, Martin
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50755
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|