|
|
|
|
LEADER |
01312ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp62812 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ďoubalová, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vazba mezi postupem při vedení kvasu a kvalitou pečiva
|
246 |
|
|
|a Impact of sourdough on the bread characteristics
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 57 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Žitný kvas
|
653 |
|
|
|a chléb
|
653 |
|
|
|a pekařský pokus
|
653 |
|
|
|a ztráty pečením
|
653 |
|
|
|a měření objemu
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a Rye sourdough
|
653 |
|
|
|a bread
|
653 |
|
|
|a baking experiment
|
653 |
|
|
|a baking losses
|
653 |
|
|
|a volume measurement
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/52038
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|