Alternativní masné výrobky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cahelová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 54 s.

Cover

LEADER 01179ntm a22003617u 4500
001 zp62811
041 |a cze 
100 1 |a Cahelová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Alternativní masné výrobky 
246 |a Alternative meat products 
260 |c 2022 
300 |a 54 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a vegetariánství 
653 |a veganství 
653 |a alternativní masné výrobky 
653 |a sója 
653 |a meat 
653 |a vegetarianism 
653 |a veganism 
653 |a alternative meat products 
653 |a soya 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šenkýřová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50694  |y Plný text v Digitální knihovně UTB