|
|
|
|
LEADER |
01179ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp62811 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Cahelová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Alternativní masné výrobky
|
246 |
|
|
|a Alternative meat products
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 54 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a vegetariánství
|
653 |
|
|
|a veganství
|
653 |
|
|
|a alternativní masné výrobky
|
653 |
|
|
|a sója
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a vegetarianism
|
653 |
|
|
|a veganism
|
653 |
|
|
|a alternative meat products
|
653 |
|
|
|a soya
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šenkýřová, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50694
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|