|
|
|
|
LEADER |
01394ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp62708 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kordulová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku
|
246 |
|
|
|a Proposal of a Risk Management System in a Food Company
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 90 s. (117 916 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Rizikové inženýrství
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Risk Engineering
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Riziko
|
653 |
|
|
|a Řízení rizik
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a metoda PNH
|
653 |
|
|
|a Ishikawa diagram
|
653 |
|
|
|a metodická příručka
|
653 |
|
|
|a Risk
|
653 |
|
|
|a Risk Management
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a PNH Method
|
653 |
|
|
|a Ishikawa diagram
|
653 |
|
|
|a Methodological manual
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Heinzová, Romana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/52035
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|