Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kordulová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Heinzová, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 90 s. (117 916 znaků)

Cover

LEADER 01394ntm a22003857u 4500
001 zp62708
041 |a cze 
100 1 |a Kordulová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku 
246 |a Proposal of a Risk Management System in a Food Company 
260 |c 2022 
300 |a 90 s. (117 916 znaků) 
500 |a Studijní obor: Rizikové inženýrství 
500 |a Studijní obor: Risk Engineering 
500 |a Ústav: Ústav krizového řízení 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management 
506 |a Bez omezení 
653 |a Riziko 
653 |a Řízení rizik 
653 |a HACCP 
653 |a metoda PNH 
653 |a Ishikawa diagram 
653 |a metodická příručka 
653 |a Risk 
653 |a Risk Management 
653 |a HACCP 
653 |a PNH Method 
653 |a Ishikawa diagram 
653 |a Methodological manual 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Heinzová, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/52035  |y Plný text v Digitální knihovně UTB