|
|
|
|
LEADER |
01370ntm a22003977u 4500 |
001 |
zp62483 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mráziková, Diana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Srovnání vlivu Na a K solí kyseliny fosforečné na vlastnosti šunky
|
246 |
|
|
|a Comparison of the effect of Na and K salts of phosphoric acid on the properties of ham
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 76 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vepřové šunky
|
653 |
|
|
|a fosfátové soli
|
653 |
|
|
|a chemické analýzy
|
653 |
|
|
|a barva
|
653 |
|
|
|a hmotnostní ztráty
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
653 |
|
|
|a pork hams
|
653 |
|
|
|a phosphate salts
|
653 |
|
|
|a chemical analysis
|
653 |
|
|
|a color
|
653 |
|
|
|a weight loss
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation
|
653 |
|
|
|a texture properties
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Šenkýřová, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50588
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|