LEADER 01775ntm a22005417u 4500
001 zp62432
041 |a cze 
100 1 |a Kolářová, Ivana  |4 dis 
245 1 0 |a Konzervanty v kosmetice a jejich aktivita 
246 |a Preservatives in Cosmetic and their Activity 
260 |c 2022 
300 |a 95 s (107 787 znaků bez mezer) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Konzervant 
653 |a konzervace 
653 |a difúzní metoda 
653 |a diluční metoda stanovení MIC 
653 |a benzalkonium chlorid 
653 |a bronopol 
653 |a phenoxyethanol 
653 |a kyselina citronová 
653 |a tymiánová silice 
653 |a E. coli 
653 |a Staphylococcus aureus 
653 |a Aspergilus brasilliensis 
653 |a Candida albicans 
653 |a Preservative 
653 |a preservation 
653 |a diffusion method 
653 |a dilution method for the determination of MIC 
653 |a benzalkonium chloride 
653 |a bronopol 
653 |a phenoxyethanol 
653 |a citric acid 
653 |a thyme essential oil 
653 |a E. coli 
653 |a Staphylococcus aureus 
653 |a Aspergillus brasiliensis 
653 |a Candida albicans 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pištěková, Hana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51624  |y Plný text v Digitální knihovně UTB