Kávové slupky a jejich využití

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Podešvová, Natálie (Dissertant)
Other Authors: Egner, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
pH
Physical Description: 96 s.

Cover

LEADER 01166ntm a22003737u 4500
001 zp62264
041 |a cze 
100 1 |a Podešvová, Natálie  |4 dis 
245 1 0 |a Kávové slupky a jejich využití 
246 |a Coffee silverskin and its uses 
260 |c 2022 
300 |a 96 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a stříbrné kávové slupky 
653 |a antioxidant 
653 |a TEWL 
653 |a hydratace 
653 |a pH 
653 |a kofein 
653 |a coffee silverskin 
653 |a antioxidant 
653 |a TEWL 
653 |a moisturization 
653 |a pH 
653 |a caffeine 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Egner, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51502  |y Plný text v Digitální knihovně UTB