Esenciální oleje z hřebíčku a skořice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janošková, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Rudolf, Ondřej (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 100 s. (126 735 znaků)

Cover

LEADER 01388ntm a22003977u 4500
001 zp62258
041 |a cze 
100 1 |a Janošková, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Esenciální oleje z hřebíčku a skořice 
246 |a Essential oils of Clove and Cinnamon 
260 |c 2022 
300 |a 100 s. (126 735 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a skořicový esenciální olej 
653 |a hřebíčkový esenciální olej 
653 |a chemické složení 
653 |a biologické vlastnosti 
653 |a izolace 
653 |a hydrodestilace 
653 |a plynová chromatografie 
653 |a cinnamon essential oil 
653 |a clove essential oil 
653 |a chemical composition 
653 |a biological properties 
653 |a isolation 
653 |a hydrodistillation 
653 |a gas chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rudolf, Ondřej  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51465  |y Plný text v Digitální knihovně UTB