|
|
|
|
LEADER |
01388ntm a22003977u 4500 |
001 |
zp62258 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Janošková, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Esenciální oleje z hřebíčku a skořice
|
246 |
|
|
|a Essential oils of Clove and Cinnamon
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 100 s. (126 735 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a skořicový esenciální olej
|
653 |
|
|
|a hřebíčkový esenciální olej
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a biologické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a izolace
|
653 |
|
|
|a hydrodestilace
|
653 |
|
|
|a plynová chromatografie
|
653 |
|
|
|a cinnamon essential oil
|
653 |
|
|
|a clove essential oil
|
653 |
|
|
|a chemical composition
|
653 |
|
|
|a biological properties
|
653 |
|
|
|a isolation
|
653 |
|
|
|a hydrodistillation
|
653 |
|
|
|a gas chromatography
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rudolf, Ondřej
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51465
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|