|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp62256 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Mátlová, Jana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Izolace silic hřebíčku a skořice dostupné na českém trhu a jejich stanovení metodou GC-MS a HS-GC-MS
|
| 246 |
|
|
|a Isolation and (HS)-GC-MS analyses of clove and cinnamon oil from products available on the Czech market
|
| 260 |
|
|
|c 2022
|
| 300 |
|
|
|a 95 s. (347 323 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a esenciální olej
|
| 653 |
|
|
|a hřebíček
|
| 653 |
|
|
|a skořice
|
| 653 |
|
|
|a simultánní destilace-extrakce
|
| 653 |
|
|
|a destilace vodní parou
|
| 653 |
|
|
|a plynová chromatografie s hmotnostně-spektrometrickou detekcí
|
| 653 |
|
|
|a headspace
|
| 653 |
|
|
|a essential oil
|
| 653 |
|
|
|a clove
|
| 653 |
|
|
|a cinnamon
|
| 653 |
|
|
|a simultaneous distillation-extraction
|
| 653 |
|
|
|a steam distillation
|
| 653 |
|
|
|a gas chromatography-mass spectrometry
|
| 653 |
|
|
|a headspace
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Rouchal, Michal
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50310
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|