Izolace silic hřebíčku a skořice dostupné na českém trhu a jejich stanovení metodou GC-MS a HS-GC-MS

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mátlová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Rouchal, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 95 s. (347 323 znaků)

Cover

LEADER 01529ntm a22003977u 4500
001 zp62256
041 |a cze 
100 1 |a Mátlová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Izolace silic hřebíčku a skořice dostupné na českém trhu a jejich stanovení metodou GC-MS a HS-GC-MS 
246 |a Isolation and (HS)-GC-MS analyses of clove and cinnamon oil from products available on the Czech market 
260 |c 2022 
300 |a 95 s. (347 323 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a esenciální olej 
653 |a hřebíček 
653 |a skořice 
653 |a simultánní destilace-extrakce 
653 |a destilace vodní parou 
653 |a plynová chromatografie s hmotnostně-spektrometrickou detekcí 
653 |a headspace 
653 |a essential oil 
653 |a clove 
653 |a cinnamon 
653 |a simultaneous distillation-extraction 
653 |a steam distillation 
653 |a gas chromatography-mass spectrometry 
653 |a headspace 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rouchal, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50310  |y Plný text v Digitální knihovně UTB