|
|
|
|
LEADER |
01421ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp62039 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sanitrák, David
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití lipofilních vedlejších produktů ze zvěřiny na přípravu mýdel
|
246 |
|
|
|a Utilisation of Collagen Lipophilic By-Product from Venison for Preparation of Soaps
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 108 s. (138 201 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Tuk
|
653 |
|
|
|a olej
|
653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a mýdlo
|
653 |
|
|
|a varný proces
|
653 |
|
|
|a testování mýdel
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza kosmetika
|
653 |
|
|
|a potravinářství
|
653 |
|
|
|a Fat
|
653 |
|
|
|a oil
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
653 |
|
|
|a soap
|
653 |
|
|
|a cooking process
|
653 |
|
|
|a soap testing
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
653 |
|
|
|a cosmetics
|
653 |
|
|
|a food industry
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mokrejš, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50394
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|