Využití lipofilních vedlejších produktů ze zvěřiny na přípravu mýdel

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sanitrák, David (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Tuk
Fat
oil
Physical Description: 108 s. (138 201 znaků)

Cover

LEADER 01421ntm a22004337u 4500
001 zp62039
041 |a cze 
100 1 |a Sanitrák, David  |4 dis 
245 1 0 |a Využití lipofilních vedlejších produktů ze zvěřiny na přípravu mýdel 
246 |a Utilisation of Collagen Lipophilic By-Product from Venison for Preparation of Soaps 
260 |c 2022 
300 |a 108 s. (138 201 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Tuk 
653 |a olej 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a mýdlo 
653 |a varný proces 
653 |a testování mýdel 
653 |a senzorická analýza kosmetika 
653 |a potravinářství 
653 |a Fat 
653 |a oil 
653 |a fatty acids 
653 |a soap 
653 |a cooking process 
653 |a soap testing 
653 |a sensory analysis 
653 |a cosmetics 
653 |a food industry 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mokrejš, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50394  |y Plný text v Digitální knihovně UTB