|
|
|
|
LEADER |
01158ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp62038 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Málková, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovéní poměrů Cd a ZN v potravinách
|
246 |
|
|
|a Determination of the ratios between Cd and Zn contents in food
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 61 s. (69 734 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kadmium
|
653 |
|
|
|a zinek
|
653 |
|
|
|a potraviny
|
653 |
|
|
|a ořechy
|
653 |
|
|
|a semena
|
653 |
|
|
|a ICP-MS
|
653 |
|
|
|a cadmium
|
653 |
|
|
|a zinc
|
653 |
|
|
|a food
|
653 |
|
|
|a nuts
|
653 |
|
|
|a seeds
|
653 |
|
|
|a ICP-MS
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Fišera, Miroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53552
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|