Stanovéní poměrů Cd a ZN v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Málková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 61 s. (69 734 znaků)

Cover

LEADER 01158ntm a22003737u 4500
001 zp62038
041 |a cze 
100 1 |a Málková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovéní poměrů Cd a ZN v potravinách 
246 |a Determination of the ratios between Cd and Zn contents in food 
260 |c 2023 
300 |a 61 s. (69 734 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kadmium 
653 |a zinek 
653 |a potraviny 
653 |a ořechy 
653 |a semena 
653 |a ICP-MS 
653 |a cadmium 
653 |a zinc 
653 |a food 
653 |a nuts 
653 |a seeds 
653 |a ICP-MS 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53552  |y Plný text v Digitální knihovně UTB