Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šuláková, Jarmila (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 113 s.

Cover

LEADER 01397ntm a22004217u 4500
001 zp62027
041 |a cze 
100 1 |a Šuláková, Jarmila  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů 
246 |a Microbiological Analysis of Dehydrated and Sterilised Food 
260 |c 2022 
300 |a 113 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Mikroorganismus 
653 |a sterilované potraviny 
653 |a dehydratované potraviny 
653 |a indikátorové mikro-organismy 
653 |a sušení 
653 |a lyofilizace 
653 |a sterilace 
653 |a obaly 
653 |a Microorganism 
653 |a sterilized foods 
653 |a dehydrated foods 
653 |a indicator microorganisms 
653 |a drying 
653 |a lyophilization 
653 |a sterilization 
653 |a packaging 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/52011  |y Plný text v Digitální knihovně UTB