|
|
|
|
LEADER |
01397ntm a22004217u 4500 |
001 |
zp62027 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šuláková, Jarmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů
|
246 |
|
|
|a Microbiological Analysis of Dehydrated and Sterilised Food
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 113 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Mikroorganismus
|
653 |
|
|
|a sterilované potraviny
|
653 |
|
|
|a dehydratované potraviny
|
653 |
|
|
|a indikátorové mikro-organismy
|
653 |
|
|
|a sušení
|
653 |
|
|
|a lyofilizace
|
653 |
|
|
|a sterilace
|
653 |
|
|
|a obaly
|
653 |
|
|
|a Microorganism
|
653 |
|
|
|a sterilized foods
|
653 |
|
|
|a dehydrated foods
|
653 |
|
|
|a indicator microorganisms
|
653 |
|
|
|a drying
|
653 |
|
|
|a lyophilization
|
653 |
|
|
|a sterilization
|
653 |
|
|
|a packaging
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/52011
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|