|
|
|
|
LEADER |
01080ntm a22003017u 4500 |
001 |
zp62024 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Malíková, Daniela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stabilita stability přírodních barviv v různých potravinách
|
246 |
|
|
|a Monitoring the stability of natural dyes in various foods
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 71 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Barva
|
653 |
|
|
|a přírodní barviva
|
653 |
|
|
|a měření barevných změn
|
653 |
|
|
|a Color
|
653 |
|
|
|a natural dyes
|
653 |
|
|
|a measurement of color changes
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53775
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|