Stabilita stability přírodních barviv v různých potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Malíková, Daniela (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 71 s.

Cover

LEADER 01080ntm a22003017u 4500
001 zp62024
041 |a cze 
100 1 |a Malíková, Daniela  |4 dis 
245 1 0 |a Stabilita stability přírodních barviv v různých potravinách 
246 |a Monitoring the stability of natural dyes in various foods 
260 |c 2023 
300 |a 71 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Barva 
653 |a přírodní barviva 
653 |a měření barevných změn 
653 |a Color 
653 |a natural dyes 
653 |a measurement of color changes 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53775  |y Plný text v Digitální knihovně UTB