Stanovení minerálních prvků v matcha čajích v závislosti na jejich přípravě a po stravitelnosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hebláková, Vendula (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 76 s. (91 845 znaků)

Cover

LEADER 01377ntm a22003737u 4500
001 zp62023
041 |a cze 
100 1 |a Hebláková, Vendula  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení minerálních prvků v matcha čajích v závislosti na jejich přípravě a po stravitelnosti 
246 |a Determination of Mineral Elements in Matcha Teas Depending on their Preparation and After Digestibility 
260 |c 2022 
300 |a 76 s. (91 845 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Camellia sinensis L. 
653 |a zelený čaj 
653 |a matcha 
653 |a minerální a stopové prvky 
653 |a in vitro stravitelnost 
653 |a ICP-MS 
653 |a Camellia sinensis L. 
653 |a green tea 
653 |a matcha 
653 |a mineral and trace element 
653 |a in vitro digestibility 
653 |a ICP-MS 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50991  |y Plný text v Digitální knihovně UTB