Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Holečková, Denisa (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 49 s. (57 277 znaků)

Cover

LEADER 01514ntm a22004457u 4500
001 zp62022
041 |a cze 
100 1 |a Holečková, Denisa  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost 
246 |a Determination of fiber and polyphenols of non-traditional flours and their digestibility 
260 |c 2022 
300 |a 49 s. (57 277 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a in vitro stravitelnost 
653 |a neutrálně-detergentní vláknina 
653 |a polyfenol 
653 |a netradiční mouka 
653 |a banán 
653 |a dýně 
653 |a ostropestřec 
653 |a lněné semínko 
653 |a hroznová jadérka 
653 |a in vitro digestibility 
653 |a neutral-detergent fiber 
653 |a polyphenol 
653 |a non-traditional flour 
653 |a banana 
653 |a pumpkin 
653 |a milk thistle 
653 |a flaxseed 
653 |a grape seed 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50667  |y Plný text v Digitální knihovně UTB