|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp62022 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Holečková, Denisa
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
|
| 246 |
|
|
|a Determination of fiber and polyphenols of non-traditional flours and their digestibility
|
| 260 |
|
|
|c 2022
|
| 300 |
|
|
|a 49 s. (57 277 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a in vitro stravitelnost
|
| 653 |
|
|
|a neutrálně-detergentní vláknina
|
| 653 |
|
|
|a polyfenol
|
| 653 |
|
|
|a netradiční mouka
|
| 653 |
|
|
|a banán
|
| 653 |
|
|
|a dýně
|
| 653 |
|
|
|a ostropestřec
|
| 653 |
|
|
|a lněné semínko
|
| 653 |
|
|
|a hroznová jadérka
|
| 653 |
|
|
|a in vitro digestibility
|
| 653 |
|
|
|a neutral-detergent fiber
|
| 653 |
|
|
|a polyphenol
|
| 653 |
|
|
|a non-traditional flour
|
| 653 |
|
|
|a banana
|
| 653 |
|
|
|a pumpkin
|
| 653 |
|
|
|a milk thistle
|
| 653 |
|
|
|a flaxseed
|
| 653 |
|
|
|a grape seed
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50667
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|