|
|
|
|
LEADER |
01514ntm a22004457u 4500 |
001 |
zp62022 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Holečková, Denisa
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
|
246 |
|
|
|a Determination of fiber and polyphenols of non-traditional flours and their digestibility
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 49 s. (57 277 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a in vitro stravitelnost
|
653 |
|
|
|a neutrálně-detergentní vláknina
|
653 |
|
|
|a polyfenol
|
653 |
|
|
|a netradiční mouka
|
653 |
|
|
|a banán
|
653 |
|
|
|a dýně
|
653 |
|
|
|a ostropestřec
|
653 |
|
|
|a lněné semínko
|
653 |
|
|
|a hroznová jadérka
|
653 |
|
|
|a in vitro digestibility
|
653 |
|
|
|a neutral-detergent fiber
|
653 |
|
|
|a polyphenol
|
653 |
|
|
|a non-traditional flour
|
653 |
|
|
|a banana
|
653 |
|
|
|a pumpkin
|
653 |
|
|
|a milk thistle
|
653 |
|
|
|a flaxseed
|
653 |
|
|
|a grape seed
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50667
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|