Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Daňková, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 98 s. (131 108 znaků)

Cover

LEADER 01367ntm a22003737u 4500
001 zp62012
041 |a cze 
100 1 |a Daňková, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček 
246 |a The effect of white cheese and Dutch type cheese mixtures on the properties of processed cheese sauce 
260 |c 2022 
300 |a 98 s. (131 108 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavená sýrová omáčka 
653 |a Eidam 
653 |a bílý sýr zrající v solném nálevu 
653 |a tavený sýr 
653 |a konzistence 
653 |a tvrdost 
653 |a processed cheese sauce 
653 |a Eidam 
653 |a White brined cheese 
653 |a processed cheese 
653 |a consistency 
653 |a hardness 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50521  |y Plný text v Digitální knihovně UTB