|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp62012 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Daňková, Iveta
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
|
| 246 |
|
|
|a The effect of white cheese and Dutch type cheese mixtures on the properties of processed cheese sauce
|
| 260 |
|
|
|c 2022
|
| 300 |
|
|
|a 98 s. (131 108 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a tavená sýrová omáčka
|
| 653 |
|
|
|a Eidam
|
| 653 |
|
|
|a bílý sýr zrající v solném nálevu
|
| 653 |
|
|
|a tavený sýr
|
| 653 |
|
|
|a konzistence
|
| 653 |
|
|
|a tvrdost
|
| 653 |
|
|
|a processed cheese sauce
|
| 653 |
|
|
|a Eidam
|
| 653 |
|
|
|a White brined cheese
|
| 653 |
|
|
|a processed cheese
|
| 653 |
|
|
|a consistency
|
| 653 |
|
|
|a hardness
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50521
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|