|
|
|
|
LEADER |
01239ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp62006 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zbrožková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv vybraných hydrokoloidů na reologické vlastnosti drůbeží paštiky
|
246 |
|
|
|a Influence of selected hydrocolloids on rheological properties of poultry pate
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 98 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a masné výrobky
|
653 |
|
|
|a kuřecí játrová paštika
|
653 |
|
|
|a bílkovinné hydrokoloidy
|
653 |
|
|
|a textura
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a meat products
|
653 |
|
|
|a chicken liver pate
|
653 |
|
|
|a protein hydrocolloids
|
653 |
|
|
|a texture
|
653 |
|
|
|a rheology
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Šenkýřová, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50530
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|