Vliv vybraných hydrokoloidů na reologické vlastnosti drůbeží paštiky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zbrožková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 98 s.

Cover

LEADER 01239ntm a22003497u 4500
001 zp62006
041 |a cze 
100 1 |a Zbrožková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vybraných hydrokoloidů na reologické vlastnosti drůbeží paštiky 
246 |a Influence of selected hydrocolloids on rheological properties of poultry pate 
260 |c 2022 
300 |a 98 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a masné výrobky 
653 |a kuřecí játrová paštika 
653 |a bílkovinné hydrokoloidy 
653 |a textura 
653 |a reologie 
653 |a meat products 
653 |a chicken liver pate 
653 |a protein hydrocolloids 
653 |a texture 
653 |a rheology 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Šenkýřová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50530  |y Plný text v Digitální knihovně UTB