|
|
|
|
LEADER |
01118ntm a22003017u 4500 |
001 |
zp62005 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Žák, Michal
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů
|
246 |
|
|
|a Influence of chosen factors on fermented whey drinks quality
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 85 s. (102 797 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a syrovátka
|
653 |
|
|
|a syrovátkové nápoje
|
653 |
|
|
|a fermentované mléčné výrobky
|
653 |
|
|
|a whey
|
653 |
|
|
|a whey beverages
|
653 |
|
|
|a fermented milk products
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Míšková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50559
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|