Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žák, Michal (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 85 s. (102 797 znaků)

Cover

LEADER 01118ntm a22003017u 4500
001 zp62005
041 |a cze 
100 1 |a Žák, Michal  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vybraných faktorů na kvalitu fermentovaných syrovátkových nápojů 
246 |a Influence of chosen factors on fermented whey drinks quality 
260 |c 2022 
300 |a 85 s. (102 797 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a syrovátka 
653 |a syrovátkové nápoje 
653 |a fermentované mléčné výrobky 
653 |a whey 
653 |a whey beverages 
653 |a fermented milk products 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50559  |y Plný text v Digitální knihovně UTB