|
|
|
|
LEADER |
01163ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp62004 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vychodil, Radek
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Základní technologické operace pro výrobky z jedlého hmyzu
|
246 |
|
|
|a Basic technological operations for edible insect products
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 75 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Jedlý hmyz
|
653 |
|
|
|a chov
|
653 |
|
|
|a zpracovaní
|
653 |
|
|
|a metody usmrcení
|
653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a Edible insect
|
653 |
|
|
|a breeding
|
653 |
|
|
|a processing
|
653 |
|
|
|a killing metods
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Adámková, Anna
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51440
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|