|
|
|
|
LEADER |
01316ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp62002 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šantová, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí
|
246 |
|
|
|a Selected properties of processed cheese as affected by potassium emulsifying salts addition
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 1-195
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a draselné tavicí soli
|
653 |
|
|
|a sodné tavicí soli
|
653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
653 |
|
|
|a reologické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a processed cheeses
|
653 |
|
|
|a potassium emulsifying salts
|
653 |
|
|
|a sodium emulsifying salts
|
653 |
|
|
|a textural properties
|
653 |
|
|
|a rheological properties
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51715
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|