Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šantová, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 1-195

Cover

LEADER 01316ntm a22003497u 4500
001 zp62002
041 |a cze 
100 1 |a Šantová, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí 
246 |a Selected properties of processed cheese as affected by potassium emulsifying salts addition 
260 |c 2022 
300 |a 1-195 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a draselné tavicí soli 
653 |a sodné tavicí soli 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a reologické vlastnosti 
653 |a processed cheeses 
653 |a potassium emulsifying salts 
653 |a sodium emulsifying salts 
653 |a textural properties 
653 |a rheological properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51715  |y Plný text v Digitální knihovně UTB