|
|
|
|
LEADER |
01169ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp62000 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Skowronková, Nela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti využití krabičkové diety ve stravování obyvatelstva ČR
|
246 |
|
|
|a Possibilities of Diet Meal Boxes Usage for Catering of Czech People
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 79 s. (137 515 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a krabičková dieta
|
653 |
|
|
|a stravovací návyky
|
653 |
|
|
|a zdravá výživa
|
653 |
|
|
|a životní styl
|
653 |
|
|
|a box diet
|
653 |
|
|
|a eating habits
|
653 |
|
|
|a healthy nutrition
|
653 |
|
|
|a lifestyle
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50341
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|