Možnosti využití krabičkové diety ve stravování obyvatelstva ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Skowronková, Nela (Dissertant)
Other Authors: Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 79 s. (137 515 znaků)

Cover

LEADER 01169ntm a22003257u 4500
001 zp62000
041 |a cze 
100 1 |a Skowronková, Nela  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti využití krabičkové diety ve stravování obyvatelstva ČR 
246 |a Possibilities of Diet Meal Boxes Usage for Catering of Czech People 
260 |c 2022 
300 |a 79 s. (137 515 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a krabičková dieta 
653 |a stravovací návyky 
653 |a zdravá výživa 
653 |a životní styl 
653 |a box diet 
653 |a eating habits 
653 |a healthy nutrition 
653 |a lifestyle 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50341  |y Plný text v Digitální knihovně UTB