|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp61989 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Huňová, Ivana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Skríning antibiotické rezistence u vybraných grampozitivních koků izolovaných z potravin
|
| 246 |
|
|
|a Antibiotic Resistance Screening in Selected Gram-positive Cocci Isolated from Food
|
| 260 |
|
|
|c 2022
|
| 300 |
|
|
|a 84 s. (12123 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a antibiotická rezistence
|
| 653 |
|
|
|a antibiotika
|
| 653 |
|
|
|a Staphylococcus
|
| 653 |
|
|
|a diskový difúzní test
|
| 653 |
|
|
|a grampozitivní bakterie
|
| 653 |
|
|
|a potraviny
|
| 653 |
|
|
|a antibiotic resistance
|
| 653 |
|
|
|a antibiotics
|
| 653 |
|
|
|a Staphylococcus
|
| 653 |
|
|
|a disc diffusion test
|
| 653 |
|
|
|a gram-positive bacteria
|
| 653 |
|
|
|a food
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51264
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|