Skríning antibiotické rezistence u vybraných grampozitivních koků izolovaných z potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Huňová, Ivana (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 84 s. (12123 znaků)

Cover

LEADER 01349ntm a22003737u 4500
001 zp61989
041 |a cze 
100 1 |a Huňová, Ivana  |4 dis 
245 1 0 |a Skríning antibiotické rezistence u vybraných grampozitivních koků izolovaných z potravin 
246 |a Antibiotic Resistance Screening in Selected Gram-positive Cocci Isolated from Food 
260 |c 2022 
300 |a 84 s. (12123 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a antibiotická rezistence 
653 |a antibiotika 
653 |a Staphylococcus 
653 |a diskový difúzní test 
653 |a grampozitivní bakterie 
653 |a potraviny 
653 |a antibiotic resistance 
653 |a antibiotics 
653 |a Staphylococcus 
653 |a disc diffusion test 
653 |a gram-positive bacteria 
653 |a food 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51264  |y Plný text v Digitální knihovně UTB