Hodnocení vybraných vlastností mladiny vyrobené za podmínek vysokého tlaku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hostašová, Ludmila (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 87 stran (155 548 znaků)

Cover

LEADER 01208ntm a22003497u 4500
001 zp61988
041 |a cze 
100 1 |a Hostašová, Ludmila  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení vybraných vlastností mladiny vyrobené za podmínek vysokého tlaku 
246 |a Assessment of selected properties of hopped wort produced under high pressure conditions 
260 |c 2022 
300 |a 87 stran (155 548 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Pivo 
653 |a mladina 
653 |a chmelovar 
653 |a autokláv 
653 |a přetlak 
653 |a Beer 
653 |a wort 
653 |a hop boiling 
653 |a autoclave 
653 |a overpressure 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51458  |y Plný text v Digitální knihovně UTB