|
|
|
|
LEADER |
01208ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp61988 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hostašová, Ludmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení vybraných vlastností mladiny vyrobené za podmínek vysokého tlaku
|
246 |
|
|
|a Assessment of selected properties of hopped wort produced under high pressure conditions
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 87 stran (155 548 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Pivo
|
653 |
|
|
|a mladina
|
653 |
|
|
|a chmelovar
|
653 |
|
|
|a autokláv
|
653 |
|
|
|a přetlak
|
653 |
|
|
|a Beer
|
653 |
|
|
|a wort
|
653 |
|
|
|a hop boiling
|
653 |
|
|
|a autoclave
|
653 |
|
|
|a overpressure
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51458
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|