|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp61988 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Hostašová, Ludmila
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení vybraných vlastností mladiny vyrobené za podmínek vysokého tlaku
|
| 246 |
|
|
|a Assessment of selected properties of hopped wort produced under high pressure conditions
|
| 260 |
|
|
|c 2022
|
| 300 |
|
|
|a 87 stran (155 548 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Pivo
|
| 653 |
|
|
|a mladina
|
| 653 |
|
|
|a chmelovar
|
| 653 |
|
|
|a autokláv
|
| 653 |
|
|
|a přetlak
|
| 653 |
|
|
|a Beer
|
| 653 |
|
|
|a wort
|
| 653 |
|
|
|a hop boiling
|
| 653 |
|
|
|a autoclave
|
| 653 |
|
|
|a overpressure
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51458
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|