Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hamáček, Jiří (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 65 stran (95 277 znaků)

Cover

LEADER 01319ntm a22004097u 4500
001 zp61986
041 |a cze 
100 1 |a Hamáček, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic 
246 |a Textural characteristics of biscuits prepared from colored wheat grain 
260 |c 2022 
300 |a 65 stran (95 277 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a barevné odrůdy pšenice 
653 |a antokyany 
653 |a karotenoidy 
653 |a sušenky 
653 |a pevnost 
653 |a tvrdost 
653 |a lepivost 
653 |a colored-grain wheat 
653 |a anthocyanins 
653 |a carotenoids 
653 |a biscuits 
653 |a cookies 
653 |a hardness 
653 |a toughness 
653 |a stickeness 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50368  |y Plný text v Digitální knihovně UTB