|
|
|
|
LEADER |
01319ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp61986 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hamáček, Jiří
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Texturní vlastnosti sušenek ze zrna barevných pšenic
|
246 |
|
|
|a Textural characteristics of biscuits prepared from colored wheat grain
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 65 stran (95 277 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a barevné odrůdy pšenice
|
653 |
|
|
|a antokyany
|
653 |
|
|
|a karotenoidy
|
653 |
|
|
|a sušenky
|
653 |
|
|
|a pevnost
|
653 |
|
|
|a tvrdost
|
653 |
|
|
|a lepivost
|
653 |
|
|
|a colored-grain wheat
|
653 |
|
|
|a anthocyanins
|
653 |
|
|
|a carotenoids
|
653 |
|
|
|a biscuits
|
653 |
|
|
|a cookies
|
653 |
|
|
|a hardness
|
653 |
|
|
|a toughness
|
653 |
|
|
|a stickeness
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50368
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|