|
|
|
|
LEADER |
01286ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp61960 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Břečková, Blanka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách
|
246 |
|
|
|a Quality of Pasta Stored at Different Temperatures
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 66 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a těstoviny
|
653 |
|
|
|a skladovací pokus
|
653 |
|
|
|a teplota skladování
|
653 |
|
|
|a délka skladování
|
653 |
|
|
|a texturní profilová analýza
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a pasta
|
653 |
|
|
|a storage experiment
|
653 |
|
|
|a storage temperature
|
653 |
|
|
|a storage length
|
653 |
|
|
|a texture profile analysis
|
653 |
|
|
|a sensory analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51668
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|