Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Břečková, Blanka (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01286ntm a22003737u 4500
001 zp61960
041 |a cze 
100 1 |a Břečková, Blanka  |4 dis 
245 1 0 |a Jakost těstovin skladovaných při různých teplotách 
246 |a Quality of Pasta Stored at Different Temperatures 
260 |c 2022 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a těstoviny 
653 |a skladovací pokus 
653 |a teplota skladování 
653 |a délka skladování 
653 |a texturní profilová analýza 
653 |a senzorická analýza 
653 |a pasta 
653 |a storage experiment 
653 |a storage temperature 
653 |a storage length 
653 |a texture profile analysis 
653 |a sensory analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51668  |y Plný text v Digitální knihovně UTB