Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zvonková, Magdaléna (Dissertant)
Other Authors: Adámková, Anna (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 70 s.

Cover

LEADER 01432ntm a22003977u 4500
001 zp61947
041 |a cze 
100 1 |a Zvonková, Magdaléna  |4 dis 
245 1 0 |a Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity 
246 |a Dairy products enriched with non-traditional plant and animal commodities 
260 |c 2022 
300 |a 70 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fermentované mléčné výrobky 
653 |a fermentace 
653 |a jedlý hmyz 
653 |a netradiční druhy ovoce 
653 |a termodynamické senzory 
653 |a neutrálně detergentní vláknina 
653 |a chitin 
653 |a fermented dairy products 
653 |a fermentation 
653 |a edible insects 
653 |a non-traditional fruits 
653 |a thermodynamic sensors 
653 |a neutral detergent fibre 
653 |a chitin 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Adámková, Anna  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51312  |y Plný text v Digitální knihovně UTB