|
|
|
|
LEADER |
01432ntm a22003977u 4500 |
001 |
zp61947 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zvonková, Magdaléna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Fermentované mléčné výrobky obohacené o netradiční rostlinné a živočišné komodity
|
246 |
|
|
|a Dairy products enriched with non-traditional plant and animal commodities
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 70 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a fermentované mléčné výrobky
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a jedlý hmyz
|
653 |
|
|
|a netradiční druhy ovoce
|
653 |
|
|
|a termodynamické senzory
|
653 |
|
|
|a neutrálně detergentní vláknina
|
653 |
|
|
|a chitin
|
653 |
|
|
|a fermented dairy products
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a edible insects
|
653 |
|
|
|a non-traditional fruits
|
653 |
|
|
|a thermodynamic sensors
|
653 |
|
|
|a neutral detergent fibre
|
653 |
|
|
|a chitin
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Adámková, Anna
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51312
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|