Antibiotická rezistence u enterobakterií izolovaných z potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zaymlová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Janalíková, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 79 s.

Cover

LEADER 01176ntm a22003257u 4500
001 zp61946
041 |a cze 
100 1 |a Zaymlová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Antibiotická rezistence u enterobakterií izolovaných z potravin 
246 |a Antibiotic Resistance in Enterobacteria Isolated from Food 
260 |c 2022 
300 |a 79 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Enterobacteriaceae 
653 |a antibiotika 
653 |a antibiotická rezistence 
653 |a disková difúzní metoda 
653 |a Enterobacteriaceae 
653 |a antibiotics 
653 |a antibiotic resistance 
653 |a disk diffusion method 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Janalíková, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50465  |y Plný text v Digitální knihovně UTB