|
|
|
|
LEADER |
01176ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp61946 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zaymlová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antibiotická rezistence u enterobakterií izolovaných z potravin
|
246 |
|
|
|a Antibiotic Resistance in Enterobacteria Isolated from Food
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 79 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Enterobacteriaceae
|
653 |
|
|
|a antibiotika
|
653 |
|
|
|a antibiotická rezistence
|
653 |
|
|
|a disková difúzní metoda
|
653 |
|
|
|a Enterobacteriaceae
|
653 |
|
|
|a antibiotics
|
653 |
|
|
|a antibiotic resistance
|
653 |
|
|
|a disk diffusion method
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Janalíková, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50465
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|