|
|
|
|
LEADER |
01182ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp61945 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Tureček, Ondřej
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv obsahu oxidu siřičitého na oxidaci bílých vín
|
246 |
|
|
|a Influence of sulfur dioxide content on oxidation of white wines
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 80 s. (105 252)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a oxid siřičitý
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a flavonoidy
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a sulphur dioxide
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a flavonoids
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51983
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|