Vliv obsahu oxidu siřičitého na oxidaci bílých vín

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tureček, Ondřej (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 80 s. (105 252)

Cover

LEADER 01182ntm a22003497u 4500
001 zp61945
041 |a cze 
100 1 |a Tureček, Ondřej  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv obsahu oxidu siřičitého na oxidaci bílých vín 
246 |a Influence of sulfur dioxide content on oxidation of white wines 
260 |c 2022 
300 |a 80 s. (105 252) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a oxid siřičitý 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a polyfenoly 
653 |a flavonoidy 
653 |a wine 
653 |a sulphur dioxide 
653 |a antioxidant activity 
653 |a polyphenols 
653 |a flavonoids 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51983  |y Plný text v Digitální knihovně UTB