|
|
|
|
LEADER |
01406ntm a22004457u 4500 |
001 |
zp61942 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šimáková, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Měření tokových křivek sypkých potravin
|
246 |
|
|
|a Measurement of the flow curves of powder foods
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 73 s. (85 000 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tokové křivky
|
653 |
|
|
|a Mohrovy kružnice
|
653 |
|
|
|a kakaové prášky
|
653 |
|
|
|a partikulkární látky
|
653 |
|
|
|a práškové materiály
|
653 |
|
|
|a SEM
|
653 |
|
|
|a DSC
|
653 |
|
|
|a prášková reologie
|
653 |
|
|
|a tokovost
|
653 |
|
|
|a flow curves
|
653 |
|
|
|a Mohr's circles
|
653 |
|
|
|a cocoa powders
|
653 |
|
|
|a particulates
|
653 |
|
|
|a powder materials
|
653 |
|
|
|a SEM
|
653 |
|
|
|a DSC
|
653 |
|
|
|a powder rheology
|
653 |
|
|
|a flowability
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčík, Lubomír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50931
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|