Měření tokových křivek sypkých potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šimáková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
SEM
DSC
Physical Description: 73 s. (85 000 znaků)

Cover

LEADER 01406ntm a22004457u 4500
001 zp61942
041 |a cze 
100 1 |a Šimáková, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Měření tokových křivek sypkých potravin 
246 |a Measurement of the flow curves of powder foods 
260 |c 2022 
300 |a 73 s. (85 000 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tokové křivky 
653 |a Mohrovy kružnice 
653 |a kakaové prášky 
653 |a partikulkární látky 
653 |a práškové materiály 
653 |a SEM 
653 |a DSC 
653 |a prášková reologie 
653 |a tokovost 
653 |a flow curves 
653 |a Mohr's circles 
653 |a cocoa powders 
653 |a particulates 
653 |a powder materials 
653 |a SEM 
653 |a DSC 
653 |a powder rheology 
653 |a flowability 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčík, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50931  |y Plný text v Digitální knihovně UTB