Monitorování čerstvosti drůbežího masa pomocí experimentálního zařízení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Starostková, Monika (Dissertant)
Other Authors Adámková, Anna (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2022
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description76 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp61940
041 |a cze 
100 1 |a Starostková, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Monitorování čerstvosti drůbežího masa pomocí experimentálního zařízení 
246 |a Freshness monitoring of poultry meat using a experimental device 
260 |c 2022 
300 |a 76 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a drůbeží maso 
653 |a experimentální zařízení 
653 |a amoniak 
653 |a čerstvost masa 
653 |a poultry meat 
653 |a experimental equipment 
653 |a ammonia 
653 |a meat freshness 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Adámková, Anna  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/52000  |y Plný text v Digitální knihovně UTB