|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp61936 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Rüll, Tomáš
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Atypické pivní a sladové nápoje
|
| 246 |
|
|
|a Atypical Beer and Malt Beverages
|
| 260 |
|
|
|c 2022
|
| 300 |
|
|
|a 74 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a atypické napoje
|
| 653 |
|
|
|a dekokce
|
| 653 |
|
|
|a infuze
|
| 653 |
|
|
|a chmelovar
|
| 653 |
|
|
|a Tibi
|
| 653 |
|
|
|a vodní kefír
|
| 653 |
|
|
|a fermentace
|
| 653 |
|
|
|a atypical beverages
|
| 653 |
|
|
|a decoction
|
| 653 |
|
|
|a infuzion
|
| 653 |
|
|
|a hopping
|
| 653 |
|
|
|a Tibi
|
| 653 |
|
|
|a water kefir
|
| 653 |
|
|
|a fermentation
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51368
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|