Nápoje fermentované symbiotickými kulturami

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Richter, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 84 s.

Cover

LEADER 01157ntm a22003497u 4500
001 zp61935
041 |a cze 
100 1 |a Richter, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Nápoje fermentované symbiotickými kulturami 
246 |a Beverages Fermented by symbiotic microbiological cultures 
260 |c 2022 
300 |a 84 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a fermentované nápoje 
653 |a kombucha 
653 |a vodní kefír 
653 |a Tibi kultura 
653 |a SCOBY 
653 |a fermented beverages 
653 |a kombucha 
653 |a water kefir 
653 |a Tibi culture 
653 |a SCOBY 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50489  |y Plný text v Digitální knihovně UTB