|
|
|
|
LEADER |
01157ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp61935 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Richter, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Nápoje fermentované symbiotickými kulturami
|
246 |
|
|
|a Beverages Fermented by symbiotic microbiological cultures
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 84 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a fermentované nápoje
|
653 |
|
|
|a kombucha
|
653 |
|
|
|a vodní kefír
|
653 |
|
|
|a Tibi kultura
|
653 |
|
|
|a SCOBY
|
653 |
|
|
|a fermented beverages
|
653 |
|
|
|a kombucha
|
653 |
|
|
|a water kefir
|
653 |
|
|
|a Tibi culture
|
653 |
|
|
|a SCOBY
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50489
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|