|
|
|
|
LEADER |
01225ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp61918 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kuncová, Sabina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
|
246 |
|
|
|a Impact of Rosemary and Oregano Extracts Conditions on Polyphenol Content and Antioxidant Activity
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 66 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a rozmarýn
|
653 |
|
|
|a oregano
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a IC50
|
653 |
|
|
|a rosemary
|
653 |
|
|
|a oregano
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a IC50
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50587
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|