Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kuncová, Sabina (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01225ntm a22003497u 4500
001 zp61918
041 |a cze 
100 1 |a Kuncová, Sabina  |4 dis 
245 1 0 |a Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana 
246 |a Impact of Rosemary and Oregano Extracts Conditions on Polyphenol Content and Antioxidant Activity 
260 |c 2022 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a rozmarýn 
653 |a oregano 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a IC50 
653 |a rosemary 
653 |a oregano 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidant activity 
653 |a IC50 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50587  |y Plný text v Digitální knihovně UTB