Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krejsová, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Adámková, Anna (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 69 s. (15363)

Cover

LEADER 01125ntm a22003257u 4500
001 zp61917
041 |a cze 
100 1 |a Krejsová, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky 
246 |a The enrichment of sourdough bread with non-traditional flour 
260 |c 2022 
300 |a 69 s. (15363) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kváskový chléb 
653 |a mouka z červené čočky 
653 |a hrachová mouka 
653 |a kvásek 
653 |a yeast bread 
653 |a red lentil flour 
653 |a pea flour 
653 |a sourdough 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Adámková, Anna  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50814  |y Plný text v Digitální knihovně UTB