Antibiotický rezistom u potravin živočišného původu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ficeriová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Janalíková, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 91 s. (152 017)

Cover

LEADER 01102ntm a22003017u 4500
001 zp61913
041 |a cze 
100 1 |a Ficeriová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Antibiotický rezistom u potravin živočišného původu 
246 |a Antibiotic Resistome in Foods of Animal Origin 
260 |c 2022 
300 |a 91 s. (152 017) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kuřecí maso 
653 |a antibiotický rezistom 
653 |a polymerázová řetězová reakce 
653 |a poultry 
653 |a antibiotic resistome 
653 |a polymerase chain reaction 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Janalíková, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50461  |y Plný text v Digitální knihovně UTB