|
|
|
|
LEADER |
01102ntm a22003017u 4500 |
001 |
zp61913 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ficeriová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antibiotický rezistom u potravin živočišného původu
|
246 |
|
|
|a Antibiotic Resistome in Foods of Animal Origin
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 91 s. (152 017)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kuřecí maso
|
653 |
|
|
|a antibiotický rezistom
|
653 |
|
|
|a polymerázová řetězová reakce
|
653 |
|
|
|a poultry
|
653 |
|
|
|a antibiotic resistome
|
653 |
|
|
|a polymerase chain reaction
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Janalíková, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50461
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|