|
|
|
|
LEADER |
01202ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp61910 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bartončíková, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakterizace granulometrie sypkých potravin
|
246 |
|
|
|a Characterization of the granulometry of the powder food
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 84 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a granulometrie
|
653 |
|
|
|a laserová difrakce
|
653 |
|
|
|a velikost částic
|
653 |
|
|
|a kakaový prášek
|
653 |
|
|
|a distribuční funkce
|
653 |
|
|
|a granulometry
|
653 |
|
|
|a laser diffraction
|
653 |
|
|
|a particle size
|
653 |
|
|
|a cocoa powder
|
653 |
|
|
|a distribution function
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčík, Lubomír
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50709
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|