Charakterizace granulometrie sypkých potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartončíková, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Lapčík, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 84 s.

Cover

LEADER 01202ntm a22003497u 4500
001 zp61910
041 |a cze 
100 1 |a Bartončíková, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Charakterizace granulometrie sypkých potravin 
246 |a Characterization of the granulometry of the powder food 
260 |c 2022 
300 |a 84 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a granulometrie 
653 |a laserová difrakce 
653 |a velikost částic 
653 |a kakaový prášek 
653 |a distribuční funkce 
653 |a granulometry 
653 |a laser diffraction 
653 |a particle size 
653 |a cocoa powder 
653 |a distribution function 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčík, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50709  |y Plný text v Digitální knihovně UTB