Změny v taxonomii potravinářsky významných bakterií

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Strašková, Zlatica (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 71 s.

Cover

LEADER 01355ntm a22003617u 4500
001 zp61831
041 |a cze 
100 1 |a Strašková, Zlatica  |4 dis 
245 1 0 |a Změny v taxonomii potravinářsky významných bakterií 
246 |a Changes in the Taxonomy of Food-Important Bacteria 
260 |c 2024 
300 |a 71 s. 
500 |a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie 
500 |a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bakterie 
653 |a grampozitivní bakterie 
653 |a gramnegativní bakterie 
653 |a taxonomie 
653 |a potravinářství 
653 |a bacteria 
653 |a grampositive-bacteria 
653 |a gramnegative-bacteria 
653 |a taxonomy 
653 |a food industry 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/56534  |y Plný text v Digitální knihovně UTB