|
|
|
|
LEADER |
01386ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp61825 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hernady, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Identifikace a genotypizace enterobakterií z potravin
|
246 |
|
|
|a Identification and genotyping of enterobacteria isolated from food
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 87 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a enterobakterie
|
653 |
|
|
|a bakteriocinogenie
|
653 |
|
|
|a antibiotická rezistence
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a faktory virulence
|
653 |
|
|
|a enterobacteria
|
653 |
|
|
|a bacteriocinogeny
|
653 |
|
|
|a antibiotic resistance
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a virulence factors
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Janalíková, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53903
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|