Identifikace a genotypizace enterobakterií z potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hernady, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Janalíková, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 87 s.

Cover

LEADER 01386ntm a22003617u 4500
001 zp61825
041 |a cze 
100 1 |a Hernady, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Identifikace a genotypizace enterobakterií z potravin 
246 |a Identification and genotyping of enterobacteria isolated from food 
260 |c 2023 
300 |a 87 s. 
500 |a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie 
500 |a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a enterobakterie 
653 |a bakteriocinogenie 
653 |a antibiotická rezistence 
653 |a Escherichia coli 
653 |a faktory virulence 
653 |a enterobacteria 
653 |a bacteriocinogeny 
653 |a antibiotic resistance 
653 |a Escherichia coli 
653 |a virulence factors 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Janalíková, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53903  |y Plný text v Digitální knihovně UTB