|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp61825 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Hernady, Lucie
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Identifikace a genotypizace enterobakterií z potravin
|
| 246 |
|
|
|a Identification and genotyping of enterobacteria isolated from food
|
| 260 |
|
|
|c 2023
|
| 300 |
|
|
|a 87 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a enterobakterie
|
| 653 |
|
|
|a bakteriocinogenie
|
| 653 |
|
|
|a antibiotická rezistence
|
| 653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
| 653 |
|
|
|a faktory virulence
|
| 653 |
|
|
|a enterobacteria
|
| 653 |
|
|
|a bacteriocinogeny
|
| 653 |
|
|
|a antibiotic resistance
|
| 653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
| 653 |
|
|
|a virulence factors
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Janalíková, Magda
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53903
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|