Flavonolové glykosidy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Samiecová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Rouchal, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 63 s. (80 925 znaků)

Cover

LEADER 01223ntm a22003857u 4500
001 zp61001
041 |a cze 
100 1 |a Samiecová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Flavonolové glykosidy 
246 |a Flavonol Glycosides 
260 |c 2023 
300 |a 63 s. (80 925 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a analýza potravin 
500 |a Studijní obor: Food Chemistry and Analysis 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a flavonoly 
653 |a flavonolové glykosidy 
653 |a kvercetin 
653 |a kaempferol 
653 |a myricetin 
653 |a rutin 
653 |a flavonols 
653 |a flavonol glacosides 
653 |a quercetin 
653 |a kaempferol 
653 |a myricetin 
653 |a rutin 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rouchal, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54158  |y Plný text v Digitální knihovně UTB