|
|
|
|
LEADER |
01223ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp61001 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Samiecová, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Flavonolové glykosidy
|
246 |
|
|
|a Flavonol Glycosides
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 63 s. (80 925 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a analýza potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Analysis
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a flavonoly
|
653 |
|
|
|a flavonolové glykosidy
|
653 |
|
|
|a kvercetin
|
653 |
|
|
|a kaempferol
|
653 |
|
|
|a myricetin
|
653 |
|
|
|a rutin
|
653 |
|
|
|a flavonols
|
653 |
|
|
|a flavonol glacosides
|
653 |
|
|
|a quercetin
|
653 |
|
|
|a kaempferol
|
653 |
|
|
|a myricetin
|
653 |
|
|
|a rutin
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rouchal, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54158
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|